Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Baia Mare

Atunci cand planuiesti o inmormantare poate fi extrem de dificil mai ales cand trebuie sa te straduiesti ca sa si gestionezi la nivel emotional o asemenea pierdere. Din acest motiv casa nostra de funeralii va face tot posibililul ca sa va ajute si sa va ofere tot confortul necesar pentru a face cele mai bune alegeri si a trece peste acest eveniment nefericit cat mai bine cu putinta.

Vom fi alaturi de dumneavoastra tot timpul si va vom ajuta sa luati cele mai bune decizii, ajustandu-ne ofertele astfel incat sa corespunda dorintelor personale ale familiei.

Servicii Funerare

Despartirea de cel drag presupune multe momente apasatoare dar noi vom fi alaturi de dumneavoastra la fiecare pas prin serviciile si ofertele noastre pentru a corespunde tuturor nevoilor si pretentiilor pe care le aveti.

Va vom fi alaturi in permanenta si vom cauta ca totul sa se desfasoare cat mai corect si in cel mai rezonabil timp. Multumirea realizarii unei bune ceremonii poate constitui un prim pas in procesul de recuperare dupa o suferinta de o asemenea anvergura.

Servicii Funerare Complete Baia Mare

Personalul nostru este pregatit pentru a va oferi confortul si consultanta de care aveti nevoie intr-o astfel de perioada tulburatoare.

Ei vor face tot posibilul ca totul sa se desfasoare cat mai lin pentru dumneavoastra si sa se incadreze in dorintele si bugetul pe care doriti sa il alocati.

Servicii Funerare Complete

Odata ce veti face aceste alegeri dificile impreuna cu noi, ne vom asigura in permanenta ca solemnitatea si pretuirea care trebuiesc acordate unui asemenea moment unic vor fi realizate cu succes datorita implicarii si punerii la dispozitie a tuturor resurselor noastre.

Ne-am obisnuit sa tinem cont de foarte multi factori atunci cand vine vorba de astfel de momente. Printre produsele si serviciile pe care vi le vom pune la dispozitie, de la monumente funerare, coroana flori, sicrie, cruci, transport funerar si alte servicii de pompe funebre veti nota in permanenta grija si profesionalismul de care vom da dovada.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Baia Mare.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Baia Mare, Baia Mare, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: