Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Botosani

Atunci cand iei decizii importante in momente atat de dureroase poate insemna o povara. Pentru ca greutatea organizarii unui asemenea eveniment sa nu va apese in asa masura incat sa pierdeti pretuirea ultimelor momente alaturi de cel drag, casa noastra de funeralii va fi alaturi de dumneavoastra pe parcursul acestei intregi calatorii.

Va vom oferi confortul si intregul nostru set de servicii complete, unde, in masura dorintelor si posibilitatilor dumneavoastra, vom gasi impreuna cea mai buna solutie pentru a parcurge cu bine aceasta cumpana.

Servicii Funerare

Fie ca vorbim de produsele pe care le vom pune la dispozitia dumneavoastra sau de serviciile funerare complete, veti remarca in calitatea si profesionalismul de care dam dovada grija si implicarea cu care casa noastra se ocupa de fiecare caz in parte.

Va vom ghida prin aceasta calatorie dificila pentru ca cele mai bune decizii sa fie facute si pentru ca nimic sa nu lipseasca din cadrul organizarii acestei calatorii finale.

Servicii Funerare Complete Botosani

Interesul si grija pe care le oferim se ridica la inaltimea renumelui nostru pentru ca oferim o deosebita atentiei starilor dumneavoastra sufletesti si de aceea ne asiguram ca dorintele si optiunile pe care le aveti vor fi in armonie cu ofertele pe care noi le concepem.

Apeleaza cu incredere si impreuna vom depasi aceasta tranzitie dureroasa plin implinirea tuturor stadiilor in mod corespunzator si diligent.

Servicii Funerare Complete

Nu vom lasa nici o piedica sa umbreasca aceste momente solemne, pentru ca familia sa poate sa primeasca pacea si mangaierea de care are nevoie dupa implinirea tuturor obligatiilor pe care noi le vom prelua.

Solutiile noastre vin insotite de incredere si siguranta printr-o gama completa de servicii si produse funerare, de la coroana flori, la sicrie, cruci, monumente funerare, repatriere decedati, transport funerar, organizare pomeni si multe alte aspecte ce trebuiesc implinite cat mai corect.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Botosani.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Botosani, Botosani, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: