Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Braila

Misiunea casei noastre de funeralii este sa furnizam servicii de calitate in cel mai confortabil si nimerit mod pentru a ne asigura ca familia ta va trece peste acest eveniment dureros cat mai lin cu putinta.

Serviciile, ofertele si experienta noastra sunt concepute pentru a servi nevoilor si pretentiilor fiecarei familii ca ultimele momente in care il veti petrece pe cel drag pe ultimul drum sa se desfasoare cu demnitatea si respectul pe care acesta le merita.

Servicii Funerare

Casa noastra mortuara are ca principal obiectiv grija si confortul pe care trebuie sa le purtam clientilor nostri pentru a putea infrunta cat mai usor o asemenea lovitura emotionala. Cand familia se confrunta cu un asemenea eveniment, alegerile care trebuiesc facute pentru organizarea inmormantarii poarta o greutate pe care noi o preluam prin profesionalism si experienta.

Serviciile pe care noi le-am conceput sunt destinate sa corepsunda tuturor nevoilor si pretentiilor familiei dar mai ales sa fie pe masura bugetului acesteia.

Servicii Funerare Complete Braila

Interactionand cu diferite tipuri de evenimente suntem familiarizati cu toate tipurile de situatii, asa ca pe langa catalogul nostru de produse si servicii veti beneficia si de o consultanta temeinica.

Cand treci prin asemenea momente covarsitoare este important sa poti sa beneficiezi de un ajutor eficient dar mai ales accesibil care sa va stea la dispozitie zi si noapte pana cand veti trece cu bine de aceasta cumpana.

Servicii Funerare Complete

Prin ofertele noastre ne incadram nu doar in cerintele organizarii unei inmormantari adecvate dar reusim si sa personalizam acest eveniment prin implementarea dorintelor si particularitatilor dumneavoastra pentru a onora cat mai bine pe cel drag.

Indiferent de provocarile care va vor sta inainte noi vom realiza intotdeauna un plan si o solutie care sa va scape de tot ceea ce ar putea sa va umbreasca si mai mult aceasta etapa dificila a vietii dumneavoastra.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Braila.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Braila, Braila, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: