Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Bucuresti

Prin rabdare, compasiune si intelegere va vom pune la dispozitie timpul si ofertele noastre ca sa ne asiguram ca alegerile pe care le veti face vor reflecta indeaproape preferintele dumneavoastra.

Recomandarile precum si serviciile pe care vi le vom pune la dispozitie vor tine cont nevoile dar si de bugetul fiecarei familii in parte. Impreuna vom traversa acesta perioada dureroasa in asa masura incat sa fie onorata pe deplin amintirea si viata persoanei de care va veti desparti, fara a lasa nici o piedica sa umbreasca si mai mult aceasta imprejurare.

Servicii Funerare

Cand un astfel de eveniment te ia pe nepregatite este important sa gasesti o solutie cat mai repede cu putinta si un serviciu funerar care sa garanteze buna desfasurare in cele mai bune conditii.

Increderea de care ne bucuram vine dintr-o lunga experienta si relationare cu persoane care au trecut prin aceste momente grele si au gasit in noi un real sprijin si ajutor prin etica si compasiunea noastra.

Servicii Funerare Complete Bucuresti

O astfel de experienta neplacuta poate starni mult stres si multe probleme care vor ingreuna gestionarea corecta a unei inmormantari. Serviciile noastre de pompe funebre vor lua de pe umerii dumneavoastra aceste ingrijorari in plus si prin consultanta si ofertele noastre veti realiza tot necesarul unei pregatiri cuvenite a acestei ultime calatorii.

Servicii Funerare Complete

Personalul nostru va fi in permanenta langa dumneavoastra pentru a va ghida cu sfaturi si mai ales pentru a se asigura ca dorintele pe care le aveti vor fi incluse in ofertele ce vor trebui sa corespunda bugetului si finantelor familiei.

Confruntarea unei asemenea dureri va fi inlesnita de grija si confortul pe care il vom furniza tuturor celor ce isi vor pune increderea in noi. Va punem la dispozitie atat servicii pompe funebre cat si o gama larga de produse funerare de la cruci, sicrie, transport funerar, repatriere decedati, monumente funerara, coroana flori si multe altele.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Bucuresti.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Bucuresti, Bucuresti, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: