Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Cluj-Napoca

Prin casa noastra de funeralii veti avea in permanenta un ajutor de nadejde de partea dumneavoastra care sa va ghideze pe aceasta cale dificila pe care va trebui sa pasiti.

In functie de dorintele dar si de posibilitatile de care dispuneti vom pregati impreuna toate lucrurile necesare pentru ca dumneavoastra sa va luati la revedere de la persoana iubita cum se cuvine. Prin ofertele, serviciile si produsele noastre ne vom asigura ca veti dispune de tot confortul si sustinerea necesara pentru acest ultim drum.

Servicii Funerare

Atunci cand vom concepe impreuna un plan de desfasurare al unui eveniment atat de dureros, vom aduce prin suportul si confortul nostru un real ajutor care sa tina cont in special de posibilitatile financiare de care veti dispune.

Obiectivul nostru principal este acela de a fi siguri ca prin ceea ce noi oferim si va punem la dispozitie sa aveti siguranta ca veti trece cu bine peste orice obstacol si dupa ce veti implini corespunzator toate lucrurile necesare, veti putea incepe pe mai departe drumul spre vindecare.

Servicii Funerare Complete Cluj-Napoca

Scopul nostru principal este sa ne asiguram ca produsele si serviciile pe care le veti selecta de la noi vor corespunde asteptarilor si rigorilor planificarii unei asemenea ceremonii de o asemenea importanta.

Deorece aceasta ceremonie si obiceiurile aferente ei sunt manifestarea respectului si pretuirii pe care rudele si prietenii o aduc pentru ultima data celui drag, noi ne vom asigura ca va vom pune la dispozitie toate resursele necesare si confortul de care aveti nevoie.

Servicii Funerare Complete

Datorita profesionalismului si experientei pe care le-am adunat in timp, vom fi pentru familia dumneavoastra un real sprijin si un partener de nadejde in aceasta rascruce emotionala in care va aflati.

Va punem la dispozitie o serie de produse de avantajoase si de calitate precum monumente funerare, cruci, sicrie, coroana flori, transport funerar, repatriere decedati si o lista completa de alte servicii si produse pe masura reputatiei noastre dar mai ales a grijei pe care o purtam celor care se incred in ajutorul nostru.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Cluj-Napoca.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: