Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Craiova

Tranzitia catre lumea celor drepti a unei persoane dragi poate pune mult stres si suferinta pe umerii celor lasati in urma. In astfel de momente stim cat de importanta este o buna organizare care sa nu rapeasca din trairile si cugetarile unui astfel de eveniment.

Va punem la dispozitie o gama completa de servicii si oferte pentru ca dumneavoastra sa puteti trece cat mai bine peste orice obstacol si decizie importanta. Lasati experienta noastra sa va ghideze si usurati-va de niste griji in plus.

Servicii Funerare

In astfel de momente tulburatoare pentru familia dumneavoastra, linistea si siguranta sunt principalele lucruri de care aveti nevoie. Drept urmare prin gama noastra variata de produse si servicii va vom ajuta sa realizati si sa pretuiti acest eveniment asa cum cuvine.

Stim sa prevenim si suntem familiarizati cu obstacolele ce pot surveni chiar si intr-un mod neprevazut. Acest profesionalism ne ajuta sa gestionam orice situatie si sa venim cu cea mai buna si convenabila solutie pentru dumneavoastra.

Servicii Funerare Complete Craiova

Vom fi alaturi de dumneavoastra la fiecare pas cu parerile, sfaturile si recomandarile noastre pentru ca sa luati cele mai bune decizii si sa nu regretati nimic din organizarea acestei ultime calatorii alaturi de persoana iubita.

Va propunem o serie de produse de calitate precum coroana flori, monumente funerare, transport funerar, sicrie si cruci, repatriere decedati si o multime de alte oferte care sa fie deopotriva avantajoase si pe masura dorintelor familiei.

Servicii Funerare Complete

Este destul de greu sa infrunti momentele apasatoare ale unei astfel de despariti, asa ca noi, pentru a usura acest efort, venim in intampinarea dumneavoastra cu sprijinul si linistea de care aveti nevoie. Casa noastra mortuara va pune la dispozitie o cale cat mai confortabila pentru realizarea dorintelor familiei voastre dar mai ales una, care sa corespunda si bugetul pe care il aveti planificat.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Craiova.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Craiova, Craiova, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: