Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Drobeta-Turnu Severin

De-a lungul timpului, dedicarea si angajamentul nostru fata de nevoile celor care trec prin asemenea momente dificile ne-au transformat in cea mai buna alegere pentru organizarea si furnizarea serviciilor unui astfel de eveniment.

Grija de care dam dovada si profesionalismul nostru va vor oferi tot sprijinul necesar pentru a parcurge aceasta etapa dificila si pentru a va lua ramas bun fara a ajunge sa va confruntati cu complicatii care sa umbreasca si mai mult astfel de momente.

Servicii Funerare

Echipa noastra care asteapta sa preia grijile si lista dumneavoastra de dorinte, va va oferi toata consultanta de care veti avea nevoie dar si confortul pentru ca sa puteti inainta cat mai lin pe acest drum dificil si dureros.

Vom avea grija ca totul sa se deruleze fara nici o tulburare si sa corespunda atat bugetului pe care il intentionati sa-l folositi cat si pretentiilor sau cererilor familiei.

Servicii Funerare Complete Drobeta-Turnu Severin

Vom face in asa fel incat sa reusiti sa faceti chiar si cele mai complicate alegeri in cel mai bun mod posibil, in ciuda furtunii emotionale care de obicei umbreste un asemenea moment. Noi vom avea grija sa puteti oferi atat respectaul cat si pretuirea pe o merita un asemenea eveniment.

Prin resursele noastre pe care vi le vom pune la dispozitie nici o complicatie nu va sta in calea unei ceremonii corespunzatoare. Puteti alege dintr-o lista completa de servicii si produse precum transport funerar, coroana flori, cruci, sicrie, monumente funerare, repatriere decedati precum si multe alte elemente pe care profesionalismul nostru le-a adunat de-a lungul timpului.

Servicii Funerare Complete

Aceste vremuri apasatoare in care trebuie sa va despartiti de cel drag vor atrage dupa sine o greutate pe care noi, prin serviciile si ofertele noastre, vom incerca sa o usuram.

Vom fi mereu alaturi de dumneavoastra si ne vom asigura ca aceasta ceremonie se va desfasura dupa masura cerintelor familiei.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Drobeta-Turnu Severin.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Drobeta-Turnu Severin, Drobeta-Turnu Severin, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: