Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Galati

Indiferent de ora sau de ziua in care sunati, suntem aici pentru dumneavoastra spre a va oferi tot ajutorul de care aveti nevoie. Va puteti baza pe experienta, serviciile si produsele noastre si puteti apela la ele cu incredere deoarece vom tine intotdeauna cont de preferintele si posibilitatile dumneavoastra financiare atunci cand vom concepe o oferta care sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Va vom fi alaturi in permanenta pentru a ne asigura ca veti beneficia de tot confortul si ajutorul de care veti avea nevoie in astfel de momente dificile.

Servicii Funerare

Pentru ca tinem la reputatia noastra ne place sa ne dam tot interesul in organizarea unui asemenea eveniment si de aici se poate vedea cu usurinta grija pe care o purtam celor care apeleaza la noi.

Avem in permanenta grija ca sa adaptam ofertele si pachetele noastre optiunilor si dorintelor membrilor familiei. Alegeti alaturi de dumneavoastra pe cineva care sa va ajute cu toata implicarea si profesionalismul sa depasiti o astfel de tranzitie dureroasa.

Servicii Funerare Complete Galati

Aceste momente solemne trebuiesc sa se desfasoare fara nici o piedica, numai asa familia celui care porneste pe ultimul sau drum poate sa implineasca cele care se cuvin si astfel sa inceapa sa se mangaie de lunga despartire pe care urmeaza sa o infrunte.

Solutiile cu care noi venim ca sa sprijinim acest lucru cuprinde o lista completa de servicii si produse precum monumente funerare, transport funerar, punerea la dispozitie a casei mortuare si a salilor pentru priveghi, coroana flori, cruci, sicrie si multe altele.

Servicii Funerare Complete

De fiecare data cand cineva apeleaza la noi avem grija ca prin profesionalismul nostru sa ne ocupam de problemele clientilor nostri in asa masura incat implicarea si grija noastra sa se faca remarcate.

Vom aveam grija ca sa va calauzim pe acest drum dificil astfel incat sa nu duceti lipsa de nimic prin ofertele si serviciile noastre funerare de calitate.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Galati.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Galati, Galati, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: