Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Piatra Neamt

O casa buna de funeralii va tine intotdeauna cont de ca toate serviciile, produsele si facilitarile necesare sa fie realizate cu profesionalism si compasiune. Suportul pe care il oferim familiei in aceste momente triste este prioritatea noastra cea mai mare.

Luarea celor mai bune decizii pentru a petrece pe cel drag pe ultimul sau drum reprezinta o parte importanta din procesul de recuperare dupa o asemenea pierdere. Vom fi alaturi de dumneavoastra in permanenta si vom avea grija in permanenta sa ne adaptam tuturor nevoilor dumneavoastra.

Servicii Funerare

Pentru a putea face fata unei asemenea lovituri te vom ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru procedurile de inmormantare, preluand prin profesionalismul nostru din stresul si greutatea acestui eveniment. Va vom oferi toata consultanta de care o sa aveti nevoie si vom face ca ingrijorarile pe care o sa le aveti sa fie rezolvate cat mai eficient posibil.

Servicii Funerare Complete Piatra Neamt

Casa noastra mortuara va va oferi serviciile personalului nostru in asa masura incat sfaturile si experienta lor sa va ghideze in mod corespunzator de-a lungul acestei calatorii dificile, tinand cont in special de dorintele pe care le puteti avea dar mai ales si de finantele pe care intentionati sa le alocati.

Vom avea grija de confortul dumneavoastra pentru a a va pregati cat mai bine pentru a infrunta o asemenea durere. Veti avea astfel acces la o gama completa de produse dar si de servicii funerare special croite pe masura dorintelor de care dispuneti, precum transport funerar, sicrie, cruci, coroana flori, repatriere decedati, monumente funerare, sala pentru pomana, casa mortuara pentru priveghi si altele.

Servicii Funerare Complete

Daca esti surprins de un asemenea eveniment, noi te vom ghida si te vom ajuta sa gasesti cea mai buna solutie.

De-a lungul timpului am acumult atat experienta cat si profesionalismul de care veti avea nevoie pentru a va ajuta prin compasiune si implicare sa treceti peste un asemenea moment marcant.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Piatra Neamt.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Piatra Neamt, Piatra Neamt, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: