Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Pitesti

Inca de la primul apel va veti convinge de profesionalismul, grija si atentia pe care casa noastra de funeralii o pune la dispozitia celor care trec printr-o asemenea incercare trista. Obiectivul nostru este reprezentat in special de promptitudinea de care dam dovada si grija pe care o purtam rudelor si prietenilor ramasi in urma intr-o astfel de situati nefericita.

Produsele, serviciile si organizarea pe care vi le punem la dispozitie sunt concepute special si adaptate nevoilor fiecarei familii pentru a va ajuta cat mai mult cu putinta pe acest drum dificil pe care o sa-l traversam impreuna.

Servicii Funerare

Atunci cand trebuie sa pasiti pe drumul unei asemenea experiente complicate asigurati-va ca veti avea de partea dumneavoastra o echipa de profesionisti care sa va ofere ajutor si consultanta pentru a face cele mai bune alegeri.

O solutie buna necesita in primul rand a alege cele mai bune servicii oferita de catre o echipa cu experienta si dispusa sa va faciliteze accesul catre o gama cat mai variata de produse intr-un mod avantajos.

Servicii Funerare Complete Pitesti

Pentru a avea parte de ceremonia dorita si ca aceasta sa se desfoare conform cu dorintele dumneavoastra veti avea alaturi de dumneavoastra intreg suportul disponibil de unde veti putea face cea mai indicata si buna alegere, pe masura dorintelor si cerintelor oricarei familii.

Veti avea astfel sansa sa puteti achizitiona orice necesitate de la transport funerar, la coroana flori, monumente funerare, repatriere decedati, sicrie, cruci, camera de privechi din cadrul casei noastre mortuare si chiar si salon pentru realizarea pomenei.

Servicii Funerare Complete

Familiile care apeleaza la noi pentru suportul si ajutorul nostru au parte in asemenea moment dureros de o serie de avantaje si facilitati care vor fi in asa fel concepute incat sa se incadreze in bugetul impus initial, fara a face vreo exceptie.

Odata ce detaliile de organizare se realizeaza si pe masura ce desfasurarea ceremoniei va avea loc corespunzator se va face loc si inceperii procesului de vindecare. De aceea este foarte important pentru noi ca sa ne aducem un aport cat mai bun.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Pitesti.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Pitesti, Pitesti, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: