Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Ploiesti

In aceste momente apasatoare in care pierderea celui drag poate ingreuna luarea celor mai bune decizii pentru organizarea inmormantarii, a ritualurilor si obiceiurilor specifice, noi vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a ne asigura ca veti trece cu bine de aceasta cumpana.

In functie de nevoile si dorintele membrilor familiei vom concepe impreuna cu acestia cea mai buna varianta, adaptandu-ne ofertele pe masura bugetului fiecaruia. Apeleaza cu incredere si vei avea alaturi de tine tot confortul si ajutorul de care aveti atata nevoie in astfel de situatie.

Servicii Funerare

Atunci cand va luati la revedere de la persoana iubita, pruin noi veti avea un partener care va fi alaturi de dumneavoastra in permanenta pentru a va pune la dispozitie produsele si serviciile noastre de consultanta ca nimic sa nu afecteze buna desfasurare a acestui moment atat de important.

Avem astfel in gama noastra de oferte transport funerar, repatriere decedati, sicrie, cruci, coroana flori, monumente mortuare, salon pentru pomana si camera mortuara pentru priveghi.

Servicii Funerare Complete Ploiesti

Ca sa puteti infrunta greutatea unei asemenea despartiri ne vom asigura ca la fiecare pas sa va bucurati de sprijinul nostru pentru a beneficia de linistea necesara pentru gestionarea acestui eveniment.

Principalul lucru de care tinem seama este sa va asiguram confortul necesar pentru ca sa va puteti realiza dorintele dumneavoastra in cel mai avantajos mod posibil care sa reflecte calitatea si asta fara a depasi posibilitatile dumneavoastra financiare.

Servicii Funerare Complete

Datorita resurselor si pregatirii noastre realizarea unui asemenea eveniment se face in cel mai bun si profesionist mod. Experienta ne-a invatat de-a lungul timpului si a contribuit la formarea personalului nostru in asa masura incat putem parcurge fiecare pas al unei astfel de ceremonii in cel mai convenabil si avantajos mod pentru dumneavoastra.

Ceea ce este cu adevarat important intr-un asemenea caz este ca apropiatii sa poata sa-si ia la revedere de la persoana iubita fara a fi umbriti de greutatile sau obstacolele ce pot aparea pe parcurs. De asemenea probleme ne vom ocupa in totalitate pentru a va oferi pacea si confortul de care aveti atata nevoie.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Ploiesti.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Ploiesti, Ploiesti, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: