Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Sibiu

Cele mai importante lucruri pe care o casa mortuara vi le poate pune la dispozitie sunt compasiunea, rabdarea si mai ales dispozitia de a va asculta si intelege cerintele fiecarei persoane ca acest eveniment solemn sa se desfasoare in cele mai bune conditii posibile.

Pentru a fi alaturi de dumneavoastra si a va ajuta in aceasta calatorie dificila, ofertele noastre sunt concepute in asa masura incat sa se adapteze fiecarei cerinte pe care o aveti si mai ales este croita pe masura bugetului de care dispuneti.

Servicii Funerare

Atunci cand treceti printr-un asemenea eveniment nefericit este important sa aveti langa dumneavoastra o echipa care sa garanteze realizarea corespunzatoare a tuturor etapelor pe masura dorintelor voastre care sa reflecte grija, iubirea si respectul pentru persoana de la care va luati la revedere si pe care o petreceti pe ultimul ei drum.

Nu vom lasa nici un incident neprevazut sa umbreasca importanta si solemnitatea acestor momente. Acest lucru il realizam cu ajutorul profesionalismului si resurselor noastre pe care le-am dezvoltat in timp si prin multa experienta.

Servicii Funerare Complete Sibiu

Mereu vom fi langa dumneavoastra pentru a va ghida cu recomandarile si experienta noastra ca sa puteti selecta cele mai bune optiuni care sa reflecte cu adevarat dorintele dumneavoastra. Astfel puteti opta pentru o serie de servicii si oferte care prin diversitatea si avantajele pe care le prezinta se vor ridica la masura steptarilor dumneavoastra.

Astfel puteti selecta din gama noastra cruci, sicrie, coroana flori, transport funerar, repatriere decedati, monumente funerare, salon pomeni, casa mortuara pentru priveghi si multe altele.

Servicii Funerare Complete

Atunci cand esti pus in fata unei asemenea lovituri emotionale, chiar si cele mai simple alegeri devin foarte dificil de gestionat. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va vom ajuta in asemenea momente sa puteti selecta cea mai buna optiune care sa se potriveasca atat dorintelor si preferintelor pe care le puteti avea dar si bugetului pe care il aveti planuit. Confortul dumneavoastra pentru noi este o prioritate.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Sibiu.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Sibiu, Sibiu, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: