Suna acum

0771 513 404

“Sincere condoleante”

 

Servicii Funerare Targu Mures

In cadrul casei noastre de funerarii veti avea in permanenta un ajutor de nadejde deoarece vom avea grija pentru a ghida cu cea mai mare grija prin acest drum dificil pe care trebuie sa il parcurgeti.

A-ti lua la revedere de la persoana iubita nu este doar un proces de despartire marcat de ritualuri si traditii dar si unul de vindecare. Astfel ne asiguram prin ofertele, produsele si serviciile noastre ca veti putea face cele mai bune alegeri care sa puna in balanta atat posibilitatile financiare ale familiei dar si dorintele lor.

Servicii Funerare

Renumele pe care ni l-am format de-a lungul timpului a fost contruit cu grija si implicarea de care personalul nostru a dat dovada in administrarea si consilierea unor astfel de evenimente.

Totdeauna cand propunem un pachet sau o oferta tinem cont de dorintele celor care cauta asistenta si sprijinul nostru. Daca veti decide sa va puneti increderea in noi, veti avea de partea dumneavoastra o echipa cu experienta care va reusi sa va ghideze dincolo de aceasta etapa dureroasa.

Servicii Funerare Complete Targu Mures

Pentru ca acest eveniment important sa decurga fara nici un obstacol, personalul nostru se va ocupa de toate detaliile si va veti bucura de expertiza lor astfel incat sa va concentrati pe pretuirea acestei ultime calatorii.

Printre diversele solutii si servicii pe care vi le punem la dispozitie se numara si transport funerar, coroana flori, repatriere decedati, salon pomeni si casa mortuara pentru privechi dar si sicrie, cruci si alte produse de calitate. Incredeti-va problemele in mainile noastre si veti petrece aceste momente dificile alaturi de noi.

Servicii Funerare Complete

Primul lucru pe care il veti observa din momentul in care va veti increde in serviciile noastre este profesionalismul pe care il practicam cu grija si atentie sporita fata de trairile si momentele dificile prin care sunteti nevoit sa treceti.

Va vom ghida pe aceasta cale in asa fel incat toate pachetele, ofertele, serviciile si produsele noastre funerare sa acopere orice dorinta si pretentie ati putea avea.

Pompe funebre Contact

Servicii Funerare Targu Mures.
Adresa: Bulevard Revolutiei nr. 24-38, Targu Mures, Targu Mures, 310002
Telefon: 0771 513 404
Interval Pret: 50-1000 (in functie de alegerea dumneavoastra)
Logo Pompe Funebre

Ne gasiti la adresa: